Àngels Sánchez Vioque

Advocada, sòcia directora i fundadora d’ Ars Aequi 
Advocada en exercici, Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers des de l’any 1997, sempre he exercit l’advocacia de manera independent.
Vaig llicenciar-me en Dret per la Universitat de Barcelona als 22 anys i, des de llavors, m’he dedicat amb passió a exercir l’advocacia de manera absolutament independent. Sóc especialista en Dret Processal (litigation) i en Dret Civil. Tanmateix, la meva formació de postgrau en Dret Urbanístic, em permet tenir una visió més amplia i multidisciplinar del Dret patrimonial.
Amb Ars Aequi  Advocats, he encetat una nova etapa on he afegit a la meva manera personal i intransferible de treballar, un especial èmfasi en la qualitat i la especialització, treballant estretament amb professionals de primera línia per abastar totes les necessitats dels nostres clients. Aquestes necessitats, en un entorn canviant i complex com l’actual, sovint s’han de satisfer des d’una òptica més àmplia, integrant la visió de diferents branques del Dret i, fins i tot, d’altres disciplines no jurídiques.
Si sempre he tingut clar que l’advocacia és la meva vocació, també vaig tenir molt clar el nom del meu projecte. “ Ars Aequi ” forma part d’una famosa al·locució llatina que defineix meravellosament que és el Dret: “Ius est ars boni et aequi”, el Dret és l’art d’allò bo i just.

Veure perfil a Linkedin

Yolanda Ramos Granado

Administrativa, atenció al client i administració

Amb més de 10 anys d’experiència al costat de l’Àngels, la meva missió és atendre els nostres clients i ajudar-los en tot allò que puguin necessitar. Tanmateix, m’encarrego de l’Administració del despatx. La meva satisfacció és veure la satisfacció dels nostres clients.

Col·laboradors

Ars Aequi  Advocats assumim els assumptes dels nostres clients en estreta col·laboració amb els millors professionals del Dret i d’altres disciplines en funció de les necessitats específiques de cada encàrrec.